Ce fel de servicii ofer?


Ofer o gama variata de servicii in domeniul fotografic. Evenimente importante din viata ta, chiar și ceel mai mici evenimente pot fi suprinse și pastrate in amintiri digitale: nunta, logodna, aniversare de nastere, botez, portrete individuale, portrete copii, mamici cu burtici, bebelasi..etc

Ai nevoie de o sedinta foto, cum procedezi?


Ma puteti contata telefonic sau prin e-mail, in functie de urgenta lucrarii. Voi stabilii o intalnire cu tine pentru a discuta detaliile sedintei foto.

In ce zone ale tarii lucrez?

In general in vecinatatea Aradului, dar pot sa ma deplasez și prin tara.

Se pot face schimbari de vestimentatie pe parcursul unei sedinte foto?


Desigur, poti face oricate schimbari doresti in vestimentatia ta. Eu te voi ajuta in alegerea potrivita a culorilor pentru aspectul final al fotografiei, mai ales la fotografia de grup sau de familie.

Poti aduce recuzita proprie pt. sedinta foto?

Desigur, orice vine in completarea personalitatii tale este binevenit. Exemplu: instrumentul muzical, etc.

Unde va avea loc sedinta foto? Poti opta pentru o sedinta in aer liber?
Locul unde va avea loc sedinta foto poate ales de tine, in caz ca nu ai idei vin eu cu ele. Pot fi atat interior cat și exterior. Eu le prefer pe cele exterioare la lumina naturala, lumina naturala fiind perfecta pentru portret, nemaivorbind de faptul ca toata lumea se simte mai confortabil in aer liber.

Daca copii tai nu vor sa coopereze pentru sedinta foto?

Nu este nici o problema, sedinta foto se va reprograma pentru o data ulterioara. Oricum eu sunt rabdatoare si am experienta in lucrul cu copiii. Sunt convinsa ca il voi face sa zambeasca pe copilul tau.


Pentru alte intrebari nu ezitati sa ma contactati!