Anytime

O zi de mare bucurie! O seara minunata si plina de emotii. Ne bucuram foarte mult oentru talentul pe care Dumnezeu l-a pus in Cristi.

Enjoi it!

Cu drag, Ioana si Sorin

 

Mereu o sa imi amintesc cu bucurie de revelionul acesta! Cu o saptamana inainte Ioana si Bea m-au invitat la biserica "Adoram" sa-mi petrec revelionul acolo dar m-am gandit ca va fi destul de boooring si mai bine ma tin de planurile mele. Trece o zi, doua, trei, vine ziua de vineri si am aflat ca voi sta acasa. Nu stiu cum s-au prabusit planurile mele...

Mi-am amintit ca am un loc si pot sa petrec cumpana dintre ani cu o biserica (nu i-am retinut numele) si am zis: fie ce o fi!

Cand am intrat in biserica am fost surprins sa vad o multime de tineri. Fiind o fire timida m-am pus langa Ioana si am asteptat... dupa ce s-a terminat serviciul, a incepul "party-ul" propriu zis, dar mai intai am tras o fuga pana in fata la primarie sa vedem artificiile... a fost frumos!

Insfarsit am ajuns inapoi la biserica, de data asta am citit ce scrie pe banner "Biserica Crestina Adoram". Au inceput jocurile si l-am vazut pe "tipul de la KFC".  Eram destul de mirat, dar m-am obisnuit cu ideea.

 Dupa cateva minute m-am hotarat sa nu stau degeaba, si sa fac niste poze, sa socializez, sa ma imprietenesc cu tinerii de acolo, dar imi era un pic rusine, poate un pic mai mult :">. Dupa primele poze am observat ca fotografia in Biserica "Adoram" este placuta, multa lume zambind si chiar ma rugau sa le fac poze. Am fost foarte bucuros si foarte entuziasmat! Vreau sa va spun ca mi-am facut prieteni si m-am simtit foarte bine alaturi de Biserica "Adoram".

Va multumesc pentru tot si vreau sa va fac acest cadou in schimb...  creatiile mele editate de sora mea, Ioana.

Cu drag, Paul