Bună!.. După cum v-ați dat seamna , mă numesc Ioana Cosmina Herman. M-am născut în data de 7 martie 1988 în Arad și sunt licențiată în economie..

Anul 2010 a fost anul în care au avut loc cele mai majore schimbări din viața mea. ..

Unul din ele e faptul că acum pe mâna stângă port o verighetă.. M-am căsătorit pe data de 18 iulie cu cel mai bun soț din lumea asta , cu Sorin Herman.

Un alt lucru e că tot în 2010 am început să fac ‘treabă’ cu aparatul foto pe care eu și Sorin l-am luat împreună ca și cadou de Crăciun în 2009.. Acuma nu știu ce cadou a fost pentru el, pentru că în majoritatea timpului eu îl folosesc.. J

De unde pasiunea pentru fotografie…? Asta e tot din cauza lui Sorin.. Pe vremea când mă curta, obijnuiam să ne plimbăm cu bicicletele și ca de obicei luam micuțul meu aparat foto cu mine… Și la un moment am facut prima poza de care am rămas foarte impresionată. Făcusem o poză macro la o păpădie.. Și asta a fost de ajuns încât să-mi doresc să pun mai multă pasiune în ceea ce fotografiam, așa că am continuat să-mi doresc să fiu din ce în ce mai creativă și să ajung să iubesc ceea ce fac acum.

Dumnezeu ne-a creat pe toți diferit și din acest motiv fiecare ședință foto e diferită.. Îmi place să văd cât de minunat am fost creați de Dumnezeu și cât de unici. Și undeva în sufletul meu Dumnezeu a pus pasiunea asta pentru a fotografia oamenii și pentru a arăta prin fotografii povestea fiecăruia.

Îmi doresc ca pe viitor să fiu din ce în ce mai bună și ca fiecare dorință a mea să mi se împlinească. Și existența site-ului e o dovada că Dumnezeu chiar poate face orice vis și dorință să devină un miracol .


DUMNEZEU e CREATIV! Eu doar scot în evidență creațiile Sale…

Let creation sing of the risen King,
let the universe resound.
With a shout of love,
we will give to you,
all the highest praise.

Comments   

 
0 #11 Guest 2014-10-24 03:01
"Hillsong - Let creation sing"
Ador melodia aia! Domnul sa te aibe in paza!
Quote
 
 
+4 #10 mary 2011-05-16 07:29
Te tzuc mandreata !!!
Quote
 
 
0 #9 Ioana Herman 2011-03-22 21:51
Da Mirela... cat de curand :D
Quote
 
 
0 #8 Mirela&Paul 2011-03-22 00:03
Ioana draga, eu zic sa incepeti sa lucrati la site-ul in engleza;) facem promotii si in strainatate! Nu se stie cui ii mai pune Domnul pe inima vreun shooting! ;-)
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh